Eier/Daglig Leder/Styrer

Christian Fredrik Solberg

Stilling: Daglig leder
christian@bonderudbakken.no

Christian er utdannet førskolelærer og jobber som pedagogisk leder hos føllene. Hans interesser er friluftsliv og bruk av gården som ressurs i forhold til barn. Christian er også bonden, jobber 150% !

Tone Hammerstrøm Solberg

Stilling: Eier
tone@bonderudbakken.no

Tone hjelper til på alle avdelingene når det er behov for det, i tillegg til å utføre administrativt arbeid og være Christians høye hånd.

Føllene

Inger Bjerkengen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Inger er barne og ungdomsarbeider hos Føllene. Hun har vært i barnehagen siden våren 2018

Ingvild Hermanrud

Stilling: Pedagogisk leder

Ingvild har jobbet som assistent hos føllene siden 2008. Høsten 2014 startet hun på førskolelærer utdanning. Ingvild tok ferdig sin utdannelse 2018 og er nå pedagogisk leder hos Føllene. Ingvild jobber 100%.

Hege Skartsetherbakken

Stilling: Pedagogisk leder

Hege er pedagogisk leder hos føllene, Hun er utdannet førskolelærer og aktivitør. Hun har jobbet i barnehagen siden 2003. Hege jobber 100 %.

Eivind Haugen Hellerud

Stilling: Assistent

Eivind er tilbake! Alle barnas beste lekekamerat, og de voksnes gode kollega! Eivind skulle ut i verden for å finne seg selv, og fant ut at han i grunnen trivdes der han hadde vært..... Vi ønsker han velkommen tilbake som vikar dette barnehageåret! Eivind jobber 100%.

Tone Nygård Borgli

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Tone er barne- og ungdomsarbeider og jobber hos føllene Hun har jobbet i barnehagen siden 2005. Tone jobber 100%

Laila Halvorsrud

Stilling: Barnepleier

Lailas er utdannet barnepleier. Hun jobber hos føllene. Laila har jobbet i barnehagen siden 2006. Hun jobber 100%.

Kalver

Anette Nygård Hansen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Anette er barne og ungdomsarbeider og jobber hos kyllingene. Hun har jobbet i barnehagen siden 2000. Hun jobber 100%

An-Magritt Berg

Stilling: Vikar

Anne Kristin Sveen

Stilling: Pedagogisk leder

Anne Kristin er pedagogisk leder hos Kalvene og Kyllingene. Hun har jobbet i barnehagen siden 2006. Hun jobber 100%.

Elise Tørhaug Kristiansen

elise@bonderudbakken.no

Elise var i mange år styreren i barnehagen, har jobbet her siden 2004. Nå jobber hun som pedagogisk leder hos Kalvene. Elise jobber 100%.

Emilie Christine Sveum Berget

Stilling: Assistent

Hestejente og assistent hos kalvene

Linda Skaugerud

Ralph Frogner

Assistent, startet i barnehagen august 2020

Gunvor Klundby

Stilling: Pedagogisk leder

Gunvor er pedagogisk leder hos Kalvene og Kyllingene. Hun begynnte å jobbe i barnehagen 2011. Hun jobber 100%.

Ann Brit Undli

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Ann Brit jobber som barne og undgdomsarbeider hos kalvene. Hun har jobbet i barnehagen siden 2008. Hun jobber 100%.

Kyllingene

Øvrige ansatte

Nutchaya Hansen

Stilling: Renholder